Rólunk írták

Korrekt, megbízható cég, remek árajánlattal és precíz munkával

Nagy Tamás,  Debrecen

Nagyon örültem, hogy őket választottam. Nem gondoltam volna, hogy ezt ki lehet hozni a kanapénkból. Főleg az után, hogy egy építkezésen állt. Ők megcsinálták. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Varga Ferenc,  Debrecen

2.000.000 hálótárstól (poratka) szabadít meg! És ez csak az ágymatrac...

Bodnár Csaba,  Debrecen

Rugalmasan lehetett időpontot egyeztetni. A kanapéról elvarázsolta a 2 éves gyerekem nyomait! Ajánlom mindenkinek.

Varga Timi,  Debrecen

Évek óta dolgozunk együtt! Korrekt,megbízható partner!

Kerekes József,  Nagyerdei ingatlaniroda

Szeretném hálámat kifejezni Tibornak, hogy a 20 éves matracot kitakarította. Azóta nagyon jól alszom és a fojtó köhögés is megszűnt, kipihenten kelek föl. Én már az ismerőseimnek is ezt adom ajándékba, mindenkinek csak ajánlani tudom az emberségével, alázatával együtt.

Perge Juli,  Debrecen

Az évekkel ezelőtt az irodai székre firkált fejecske is eltűnt a tisztítás után, és főleg a bele evődött nem túl kellemes szag is, teljesen újnak néz ki!!! A kisfiam így kapott egy "új" széket. Köszönjük!

Jóljárt Anita,  Debrecen

A Porvadászok szolgáltatását több alkalommal is igénybe vettük már. A legjobb az egészben az, hogy nem kell felügyelni a munkát, nyugodtan adom oda a lakáskulcsot miután megérkeznek és megyek el dolgozni, magukra hagyva őket. Maximális a bizalom! A Porvadászok rendbe tették a gyerekszobát. Nem, nem rendet raktak, hanem a nagy játszószőnyeget és az ágyak matracait mélytisztítással kezelték. Nem hittünk a szemünknek, mi jött ki belőlük. Friss illat maradt a nyomukban és jelentősen tisztább lett a levegő. Ezt a hazaérkező 7 és 11 éves lányok is megjegyezték, amikor beléptek délután a szobájukba. Pedig nem is tudták mi történt. A kicsi köhögése azóta elmúlt!!! Ismét várjuk a Porvadászokat, de most már a tavaszi nagytakarítás részeként, mert már tudjuk, hogy az egészséges lakótér nélkülük nem létezik.

Bács Ferenc,  Debrecen

start

Folteltávolítás

Éljen újra tiszta és egészséges környezetben!

<