Matracok, fekhelyek tisztítása

2 millió poratka, de nem velünk!

Tudta, hogy egy matracban akár 2 millió poratka is megtelepedhet, és az egészségünkre is káros hatással lehetnek? Ezek az apró élősködők nemcsak ideiglenesen bújnak meg a matracokban, hanem mindennapjaikat is azokban élik, így olyan melléktermékekkel is megajándékoznak minket, amiket szabad szemmel biztosan nem látnánk szívesen, pláne nem szagolnánk. Ehhez csatlakozhatnak még a főként kisgyermekes családoknál előforduló „éjszakai balesetek”, amelyeket nem mindig lehet nyom nélkül eltüntetni. (És bevalljuk, nem is érdemes.)

Többek között ezek miatt fontos, hogy időnként a matracok kapjanak egy kétoldalas mélytisztítást. Rendszeres fekhelytisztítás mellett, akár az allergiás tünetek is csökkenthetők, nem mellesleg pedig tiszta, fertőtlenített matracon hajthatja álomra a fejét minden családtagunk.

Miért lettünk Porvadászok?

Mert olyan elszántsággal irtjuk azt a 2 millió poratkát, amik egy matracban megbújnak, mint ahogy egy titkos ügynök a gonosz űzésébe fog. Hisz ez a “kis” csapat olyan egészségkárosító hatással lehet a környezetükben élőkre, amik miatt felerősödhetnek az allergiás megbetegedések, rosszabbodhatnak a tünetek. Bár egyre többen tisztában vannak ezzel a ténnyel, mégsem tesznek ellene semmi mindaddig, amíg a saját bőrükön vagy családtagjaikon nem tapasztalják.
Minden nap azért indulunk harcba, hogy ezt megelőzzük és fontosságát tudatosítsuk.
Apropó! Te mikor tisztíttattad utoljára a matracodat?

Mikor lehet esedékes?

  • a tavaszi és őszi nagytakarításkor
  • allergiás, ekcémás tünetek esetén
  • kisgyermekes családoknál, ha előfordultak már „éjszakai balesetek”

Szolgáltatásunk árai:

  • Egyszemélyes matracok: 5 500 Ft/db-tól
  • Kétszemélyes, dupla matracok: 11 000 Ft/db-tól

Átlagos tisztítási idő: kb. 1 óra

Átlagos száradási idő: 0,5- 1 nap. Tisztítás utáni nap már használható.

Mely településeken takarítunk?

Az ország bármely pontján

Hajdú-Bihar megyén túl kellő számú megrendelés esetén az ország bármely pontjára örömmel elmegyünk. Ezekben az esetekben az útiköltségünk a megrendelőt terheli.

Hogyan tisztítunk?

Tisztítás 3 lépésben

  1. Minden esetben száraz mélytisztítással kezdünk. A finom port, homokot, a szárazanyagokat távolítjuk el, a zsírokat és  foltokat lazítjuk fel 35 cm-es mélységig.
  2. A következő lépésben szárazhabbal tisztítjuk a felületet és kezeljük a foltokat.
  3. A tisztított felület száradása: 1 órától 1 napig terjedően.
Mielőtt minket hívna

Jó tanácsok a tisztítással kapcsolatban

Matracbaleset esetén amennyire tudjuk itassuk ki bármilyen törlővel a nedvességet, majd a matracot vegyük ki az ágykeretből és fordítsuk az oldalára, hogy ne a matrac mélyébe csorogjon.

start

Folteltávolítás

Éljen újra tiszta és egészséges környezetben!

<