Szőnyegtisztítás

Ne poroljon, ne cipekedjen!

Bár a szőnyegek takarítása, porszívózása a rendszeres otthoni takarítás része, azonban időnként nem árt alaposan kitisztítani azokat, hiszen nagy mennyiségű por és apró élősködők is megtelepedhetnek bennük. Nagyszüleink udvaron porolós technikája még ma is látványos lehet, azonban hatékonysága megkérdőjelezendő, emellett pedig az egészségünkre sincs jó hatással. Lehetőség még a szőnyeg tisztítóban takaríttatása, azonban a jó pár kilós darabot el is kell valahogyan juttatni oda.

Azért, hogy kényszerből egyik módszert se kelljen választania, otthonában takarítjuk ki szőnyegét! Egy vegyianyagmentes mélytisztítással, porfelhőmentesen akár már egy óra alatt tisztává varázsoljuk azt.

Milyen típusú szőnyegeket tudunk tisztítani?

Nincs megkötés, minden fajtát vállalunk, akár perzsa vagy kényes anyagú szőnyeget, illetve padlószőnyeget is.

Szolgáltatásunk árai:

  • Szőnyegek: 1 290 Ft/m2-tól
  • Padlószőnyegek: 890 Ft/m2-tól

Átlagos tisztítási idő: kb. 1 óra (középszőnyeg esetén)

Átlagos száradási idő: szőnyegek esetében a száradási idő pár óra és fontos, hogy a hátulja nem ázik át, így a takarítás után akár a parkettán is maradhat.

Mely településeken takarítunk?

Az ország bármely pontján

Hajdú-Bihar megyén túl kellő számú megrendelés esetén az ország bármely pontjára örömmel elmegyünk. Ezekben az esetekben az útiköltségünk a megrendelőt terheli.

Hogyan tisztítunk?

Tisztítás 3 lépésben

  1.  Minden esetben száraz mélytisztítással kezdünk. A finom port, homokot, a szárazanyagokat távolítjuk el, a zsírokat és foltokat lazítjuk fel 35 cm-es mélységig.
  2.  A következő lépésben szárazhabbal tisztítjuk a felületet és kezeljük a foltokat.
  3.  A tisztított felület száradása, 1 órától 1 napig terjedően.
Mielőtt minket hívna

Jó tanácsok a tisztítással kapcsolatban

Ha valami ráborul a szőnyegre, kárpitra, és mindenképpen tenni szeretnénk valamit, akkor ne csak a foltot, hanem a teljes felületet tisztítsuk meg! Lehetőség szerint vegyi anyagot ne használjunk!

MUNKÁINK

Sokan nem gondolják, hogy mit rejt egy tisztának hitt szőnyeg!

start

Folteltávolítás

Éljen újra tiszta és egészséges környezetben!

<