Megoldásaink hoteleknek

Hotelek, szállodák, panziók tisztítása vendégeik elégedettségére

Komplex szolgáltatásunk keretében vállaljuk hotelek, szállodák szőnyegeinek, kárpitjainak és matracainak (akár teljes körű) tisztítását is az egész ország területén. Tisztítógépeink a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által elfogadottak, melyek teljes száraz- és nedves mélytisztításra egyaránt alkalmasak.

Mivel ezekben a létesítményekben jóval több felület takarítása szükséges, mint a lakossági ügyfelek esetében, fontos, hogy a megbízóval a munka megkezdése előtt legalább 1,5-2 héttel korábban egyeztessünk az elvégzendő feladatokról.

Mikor lehet esedékes?

  • az évente egyszeri kötelezően előírt tisztítások alkalmával
  • olyan szennyeződések, foltok, balesetek esetén, amikor a saját takarítók nem boldogulnak a felülettel
  • nagytakarítások alkalmával, általános fertőtlenítések, tisztítások alkalmával

Szolgáltatásunk árai: a pontos árakról az igény felmérése után tudunk tájékoztatást adni

Átlagos tisztítási idő: szolgáltatásfüggő

Átlagos száradási idő: matracok esetében száraz tisztítást használunk, így nem kell a száradási idővel kalkulálni, a tisztítás után azonnal használhatók. Padlószőnyegek esetében javasoljuk megvárni a másnapot.

Mely településeken takarítunk?

Az ország bármely pontján

Hajdú-Bihar megyén túl kellő számú megrendelés esetén az ország bármely pontjára örömmel elmegyünk. Ezekben az esetekben az útiköltségünk a megrendelőt terheli.

Hogyan tisztítunk?

Tisztítás 3 lépésben

  1.  Minden esetben száraz mélytisztítással kezdünk. A finom port, homokot, a szárazanyagokat távolítjuk el, a zsírokat és foltokat lazítjuk fel 35 cm-es mélységig.
  2.  A következő lépésben szárazhabbal tisztítjuk a felületet és kezeljük a foltokat.
  3.  A tisztított felület száradása, 1 órától 1 napig terjedően.
Mielőtt minket hívna

Jó tanácsok a tisztítással kapcsolatban

Matracbaleset

Amennyire tudjuk itassuk ki bármilyen törlővel a nedvességet, majd a matracot vegyük ki az ágykeretből és fordítsuk az oldalára, hogy ne a matrac mélyébe csorogjon.

Foltok a szőnyegen, kárpiton

Ha valami ráborul a szőnyegre, kárpitra, és mindenképpen tenni szeretnénk valamit, akkor ne csak a foltot, hanem a teljes felületet tisztítsuk meg! Lehetőség szerint vegyi anyagot ne használjunk!

start

Folteltávolítás

Éljen újra tiszta és egészséges környezetben!

<