Rólunk

A valóban tiszta, egészséges otthonokért dolgozunk. Nem otthonokat takarítunk, hanem az azokban használatos matracokat, kárpitokat és szőnyegeket tisztítjuk és varázsoljuk újjá. Harcba szállunk minden olyan kosszal és folttal, amelyekkel egyedül már nem tudnak megküzdeni a háziasszonyok.

Az elmúlt évek tapasztalataira építve olyan eszközöket vetünk be, amelyekkel a legváltozatosabb kihívásokkal szemben is sikerrel meg tudunk küzdeni. Olyan felületeket tisztítunk, amelyeket egy általános takarítás során nincs lehetőség elérni. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak a makacs foltokkal, de azokkal az élősködőkkel

(poratkákkal) is felvesszük a harcot, amelyek a matracainkban, fekhelyeinkben bújnak meg, és amelyek nagy eséllyel az allergiás tüneteket súlyosbíthatják. Abban segítünk megbízóinknak, hogy élettereik ne csak látszólag, hanem valóban tiszták és egészségesek lehessenek.

Ismerje meg történetünket

Vincze Tibor,  ügyvezető

2006-ban egy mélytisztító berendezéseket forgalmazó cég értékesítési munkatársaként lett világos számomra, hogy az allergiás megbetegedések milyen széles kört érintenek nem csak a nagyvilágban, a közvetlen környezetemben is, és milyen sok ember mindennapját keserítik meg az ezzel járó, nehezen, sok esetben csak gyógyszerrel enyhíthető tünetek. Ekkor hallottam először arról is, hogy a matracainkban akár 2 millió poratka is vendégeskedhet egyszerre. És arról, hogy ezek az apró, szabad szemmel nem látható élősködők megfelelő környezetben, akár életük végéig is elélnek fekhelyeinkben, nem mellesleg pedig az egészségi állapotunkra is károsak lehetnek.

Erre a problémára és személyes tapasztalásaimra alapozva döntöttem úgy, hogy segíteni fogok az embereknek abban, hogy valóban tiszta és egészséges otthonokban élhessenek. Ezért kezdtem el kárpit, matrac és szőnyeg mélytisztítással foglalkozni. Az új tevékenységemnek hamar híre ment az ismeretségi körömben, így egyre több megkeresés érkezett. Szerencsére sokan megértették miért fontos időnként egy alapos matractakarítás, vagy szőnyegünk felfrissítése.

A másik dolog, amire idővel szintén igény mutatkozott, az ülőgarnitúrák, fotelek, puffok, székek tisztítása volt. Bár kezdetben sokan nehezen hitték el, hogy egy alapos tisztítással szinte újjá lehet varázsolni a régi, kedves bútorokat, idővel a referenciáknak és ajánlásoknak hála egyre többek kerestek meg emiatt is. Az elmúlt években több ezer matracot tisztítottunk és fertőtlenítettünk le, és több száz kanapét mentettünk meg a kidobástól. Visszatérő partnereink száma egyre csak nő, ők az ilyen jellegű feladatokra ma már csak a Porvadászokat hajlandók bevetni.

start

Folteltávolítás

Éljen újra tiszta és egészséges környezetben!

<